Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
Пловдив ще е домакин на международната конференция за винен туризъм
Бакхус
Неизвестните истории на известните ястия: спагети карбонара
Една от класиките на италианската кухня е поставена под въпрос, засягайки честта на родолюбците, докато чревоугодниците се наслаждават на вкуса.
Бакхус
Новата реколта на изба "Одесос" с шумно посрещане
Бакхус
Мигранти с таланти представят: грузинска седмица
Две грузински рецепти, които може да направите и в домашни условия
Искра Янкова, снимки: Soul Cinematic
JRE България: официално на световната кулинарна сцена
За страната ни влизането в асоциацията на JRE маркира голям напредък за гастрономията и туризмa, рекламиращ България
Mastercard България
"Ресторант на годината" за 2023 г. е... Космос
Кои са победителите в тазгодишното издание на най-важните кулинарни награди за България
Бакхус
Съвременните писатели и храната: Джон Ланчестър
Среща с един писател, за който храната не е само основна тема в творчеството, а начин на живот
Владислав Христов
Moët & Chandon среща изкуството
Авангардният релеф на американския художник Даниел Аршам, създаден по поръчка на марката, е най-новият акцент на историческата галерия "Impériale"
София Павлова
JRE-България: от кулинарното наследство към света на иновациите
Владислав Пенов, Филип Захариев и Веселин Калев ще бъдат анонсирани пред международната общност на JRE като посланици на богатото кулинарно наследство на България
Бакхус
Дами хранят: истрийски спомени, поднесени от шеф Флориана Ружич
Запознайте се с петия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова