Бяла Река11 септември 2018, 13:02 "Бяла река" ни идват на гости!
Това е една от задължителните спирки по Подбалканския път, независимо дали само ще минем за прясна пъстърва или ще седнем да хапнем авторски ястия на терасата на ресторанта.
Разположена в подножието на Балкана, фирмата повече от 20 години се радва на чистия въздух и използва свежа планинска вода, за да отглежда щастливо дъгови и сьомгови пъстърви.
Специално за Бакхус Fish Fest, "Бяла река" ще потече и в София на 13 октомври и освен, че ще може да си купим за вкъщи прясна риба, ще може да опитаме и деликатесите на ресторанта им, приготвени на място. *Научете повече за ресторанта и менюто тук.
Залъкът на културното разнообразиеВ Electro Camel стомасите са пълни, а усмивките - широкиСъдържание от Electro CamelРеклама Що е то "гурме пица" и всичко, което искаме да знаем за нея"Трябваше да е изненада" гласи слоганът на Paesano Gourmet Pizza, а разкошното е, че изненадите са само хубавиСъдържание за Paesano Gourmet PizzaРеклама Апетитът идва с качествотоВсяка бутилка San Pellegrino е израз на грижа и вниманиеСъдържание от Acqua Panna & San PellegrinoПлатена публикация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK