И още

Mastercard TasteBox by André & DiVino

Бакхус 15 октомври 2020, 07:36
Fish fest
Mastercard TasteBox гарантира супер награди

Mastercard TasteBox VINO BAR на Бакхус FISH Fest ще предлага на чаша и бутилка 40 прекрасни, по-малко познати български вина! Защото всеки знае, че рибите и морските деликатеси просто плачат за хубаво вино.
И още нещо хубаво и важно: с Mastercard® TasteBox може да спечелите страхотни награди! Играйте, за да спечелите!
Mastercard TasteBox by André & DiVino насърчава безконтактните плащания. Така че плащайте с Mastercard на целия FISH Fest и наградите са ваши! Всеки посетител, който представи бележка на стойност над 10 лева, платени с Mastercard на Fish Fest, ще получи вкусно мини-ястие от André. Жребият ще определи дали да опитате Френска селска рибена супа с чеснов чипс или пък Рибено севиче.
Още по-хубавото е, че всеки, който представи бележка за над 10 лева, платени с Mastercard на Бакхус FISH Fest, може да пробва шанса си в томбола за една от големите награди.
А двете най-големи награди са: На вино и спа романтичен спа и винено-кулинарен уикенд за двама в Uva Nestum, ваучерът за който ще се изтегли в събота, на 17 октомври; Винен уикенд за двама в Château Copsa, който може да спечелите в неделя, на 18 октомври.
Двете винарни са сред най-добре уредените и привлекателни места за винен туризъм в страната ни. Uva Nestum & Spa спечелиха специалната награда за винен туризъм за 2019 в последната класация DiVino Top 50, подкрепена от Mastercard. А избата с красивия замък Château Copsa в Розовата долина е носител на наградата за най-добро българско бяло вино в същата класация.
Ако шансът е на ваша страна, може да се сдобиете и с един от двата ваучера за Кулинарен курс за домашно готвене – на тема по избор – в Кулинарно училище Меню.
И това не е всичко! През всеки от двата дни ви очакват за награда и 20 бутилки вино – качествени български вина от по-малки изби, селектирани от DiVino. Пробвайте шанса си и за една от тях – достатъчно е да сте платили с Mastercard най-малко 10 лева на Бакхус FISH Fest.
Най-добре елате, насладете се и спечелете!
Къде: Mastercard TasteBox by Andrè & DiVino VINO BAR на Бакхус FISH Fest.
Пазар СИТНЯКОВО, София
Кога: 17 и 18 октомври 2020, събота и неделя
от 10:00 до 22:00 часа

Бакхус

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK