Прясна риба и морски дарове

Fish Farm Clarias

Fish Farm Clarias 19 септември 2019, 16:55
Fish fest Рибна ферма Clarias e създадена през 2012 година и е първата българска ферма за отглеждане на Африкански сом (Clarias gariepinus). Отличителните качества на Африканския сом произтичат от липсата на силен рибен аромат. Съчетава се отлично освен с традиционни рибни подправки и с такива за пиле или барбекю. Децата харесват нашата риба, тъй като "не мирише на риба". Поради тази причина наред с рибни магазини и ресторанти зареждаме и голям брой детски кухни.

Спецификата при отглеждане на рибата в рециркулационни аквакултурни системи RAS и прилагането на биологични филтри за пречистване на водата напълно изключват добавяне на химически вещества като антибиотици и хормони. Рибата се отглежда на закрито - в халета, като по този начин постигаме пълен контрол над показателите на водата и оптимална среда за растежа на Африканския сом. Храната за риба се произвежда в Западна Европа и е придружена със сертификати за липса на ГМО продукти в съдържанието ѝ. Методът на отглеждане е щадящ за околната среда и не изисква използване на големи количества водни ресурси в сравнение с други методи за отглеждане на риба. Част от електроенергията, необходима за фермата, произвеждаме чрез собствена соларна централа.

Рибата се преработва в собствен цех, сертифициран по НАССР и се доставя до адрес на клиентите ни с хладилен транспорт. Продуктите са опаковани във вакуумни опаковки, които запазват свежестта и качеството им за 10 дни- за охладените и 180 дни - за замразените продукти.

Всички поръчки се изпълняват след получаване на заявка от клиента (не поддържаме складова наличност), за да гарантираме най-добри вкусови качества и доставка на абсолютно прясна риба.

На Бакхус Fish Fest ще представим филе от Африкански сом без кожа и котлет от Африкански сом.

Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK