Da Massimo20 септември 2018, 17:32 "Намира се къде!?" вероятно все още е една от най-често срещаните реакции на хората, когато се запътят към ресторант Da Massimo. Спечелилият награда за "Вкусно място" на конкурса "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino" ресторант, освен с нестандартната си локация е известен и с факта, че там място за обяд или вечеря без резервация не може да се намери. Една от причините е разнообразието на морски деликатеси в менюто, някои от които не могат да се намерят в друг ресторант в София. Затова сме много щастливи, че собственикът Масимо Бондини се съгласи да участва на Бакхус Fish Fest и в рамките на един ден да се премести в центъра на София. Очаквайте специалното му меню за фестивала, което ще е изцяло посветено на семейните италиански морски рецепти на семейството. Възможност, която не е за изпускане!
Mеню за Бакхус Fish Fest:
✺ Карпачо от варен октопод върху канапе от рукола и чери домати, овкусено с италиански екстра върджин зехтин ✺ Пикантни бейби откоподи с чери домати на тиган ✺ Филе от италиaнска аншоа с червен лук, магданоз и люто
Залъкът на културното разнообразиеВ Electro Camel стомасите са пълни, а усмивките - широкиСъдържание от Electro CamelРеклама Що е то "гурме пица" и всичко, което искаме да знаем за нея"Трябваше да е изненада" гласи слоганът на Paesano Gourmet Pizza, а разкошното е, че изненадите са само хубавиСъдържание за Paesano Gourmet PizzaРеклама Апетитът идва с качествотоВсяка бутилка San Pellegrino е израз на грижа и вниманиеСъдържание от Acqua Panna & San PellegrinoПлатена публикация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK