Ресторанти и готвачи

МЕТРО Академия

Метро Академия 15 септември 2019, 11:18
Fish fest МЕТРО Академия е мястото, където може да обогатите своята кулинарна култура, да усетите атмосферата в една професионална кухня, да получите вдъхновяващи идеи и знания за нови, екзотични и иновативни продукти и техники за тяхното приложение от най-квалифицирани специалисти.

Ако имате идея да проведете по-нестандартен и забавен тиймбилдинг за вашите служители, можете да дойдете при нас и да ви организираме страхотно и незабравимо кулинарно предизвикателство.

Ако не знаете къде да проведете обучение, конференция или семинар, МЕТРО Академия разполага с две оборудвани конферентни зали и ресторантска част, която също е подходяща за провеждане на групови мероприятия.

Ако желаете да презентирате или дегустирате нови и атрактивни продукти и техники за приготвянето им на свои клиенти, контрагенти или служители правилното място е Академията със своята професионална база от 840 кв.м
Метро Академия отваря врати в началото на 2012 година, следвайки примера на успешните практики на подобни центрове в Италия, Франция, Полша и Румъния.
Основната дейност на Академията са кулинарни курсове с разнообразна тематика и различна степен на трудност. Подходящи са за професионални готвачи и любители кулинари.

Основната ни цел е близкият контакт и взаимна подкрепа с ХоРеКа бизнеса в България, на който МЕТРО е основен доставчик и партньор. Водени от тази идея сме и ние в Метро Академия, осъзнавайки основния проблем в ХоРеКа сектора - липсата на добре обучени и квалифицирани кадри, ние превърнахме разрешаването на този проблем в наша мисия.

Академията разполага с 2 конферентни зали, ресторант, бариста корнер и напълно оборудвана, професионална кухня за провеждане на кулинарни курсове и тиймбилдинг.

Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>

Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK