Храна

Връх на сладоледа

Бакхус 25 януари 2018, 12:55
Осмото издание на Световната купа по джелато, което се проведе в италианския град Римини, приключи на 23 януари като тази година шампион беше екипът на Франция. Победата отне три дни изпълнени с 8 различни изпитания, а второ и трето място взеха отборите на Испания и Австралия.

На снимката: Един от сладоледите на Испания.
Общо дванадесет държави се състезаваха тази година, като освен печелившата тройка имаше отбори от Аржентина, Бразилия, Южна Корея, Япония, Мароко, Полша, САЩ, Швейцария и за първи път Украйна.

На снимката: Един от сладоледите на Австралия.
Вижте част от творбите на различните отбори в галерията.

На снимката: Един от сладоледите на Япония.
Сладолед на отбора на Япония. Трио сладоледи на отбора на Аржентина. Сладолед на отбора на Франция. Сладолед на отбора на САЩ. Сладолед на отбора на Бразилия. Сладолед на отбора на Аржентина. Сладолед на отбора на Испания. Сладолед на отбора на Полша. Сладолед на отбора на Полша. Сладолед на отбора на Швейцария. Сладолед на отбора на Аржентина. Сладолед на отбора на Полша. Сладолед на отбора на Мароко. Сладолед на отбора на Австралия. Сладолед на отбора на Франция.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK