Храна

5L Spring Smash коктейл (рецепта)

Бакхус 13 април 2020, 15:19

Колкото и странна и различна да е тазгодишната пролет, все още имаме много поводи за празнуване. Април е пълен с хубави празници, именните дни ще продължат с пълна сила и през май, времето е все по-слънчево и за първи път от години имаме време да подредим и сменим зимните с летните дрехи вкъщи на спокойствие. Всичко това е повод да си направим нещо свежо и вкусно за пиене, с което да отпразнуваме малките неща в живота.

Затова помолихме нашите приятели от бар 5L да ни препоръчат някоя лесна рецепта, която да можем да си приготвим вкъщи, а те ни предложиха Spring Smash - един пролетен, освежаващ и вкусен коктейл. Вижте как да го приготвите във видеото.

Продукти:

60 мл джин
30 мл лимонов сок
3 ч. л. мед
краставица
мента

Ако все пак ви липсват любимите ви коктейли, които не можете да си направите сами, не забравяйте, че бар 5L прави доставки по домовете, чак до 23 ч. Наздраве!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK