С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

  • Космос

    сп. Бакхус
    05 Октомври 2016, 11:52

    Share Tweet Pin it Share
  • Есте

    сп. Бакхус
    05 Октомври 2016, 11:45

    Share Tweet Pin it Share
  • Come Prima

    сп. Бакхус
    05 Октомври 2016, 11:24

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант 106

    сп. Бакхус
    05 Октомври 2016, 11:15

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант Таланти София

    сп. Бакхус
    05 Октомври 2016, 10:54

    Share Tweet Pin it Share
  • Bar & Restaurant "Barillon 1909"

    сп. Бакхус
    05 Октомври 2016, 10:34

    Share Tweet Pin it Share
  • Лютеница с вкус на пушек

    Гавраил Гавраилов
    13 Септември 2016, 17:05

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант Таланти София

    сп. Бакхус
    06 Юни 2016, 17:06

    Share Tweet Pin it Share
  • Рене от пролет до зима (февруари)

    Рене Йошида
    снимки: Анелия Тодорова - Нелсън 18 Февруари 2016, 13:00

    Бухти, каша и хляб по бабини рецепти

    Share Tweet Pin it Share
  • Храна за мозъка

    Бакхус
    30 Септември 2015, 14:55

    Kак храната, която консумираме, влияе на мозъка? Kои са храните, които подобряват остротата на мисленето, вниманието, концентрацията и дори настроението?

    Share Tweet Pin it Share
  • Дами канят

    Галя Йотова
    17 Юли 2015, 13:26

    Share Tweet Pin it Share
  • Рене от пролет до зима (юли)

    Рене Йошида
    15 Юли 2015, 12:12

    Гьозлеми и билков таратор

    Share Tweet Pin it Share
  • CNN e упълномощена да заяви

    Бакхус
    снимки: Shutterstock 06 Юли 2015, 17:25

    Кои са най-популярните кулинарни дестинации в света

    Share Tweet Pin it Share
  • Храната и градът

    Галя Йотова
    14 Юни 2015, 22:22

    Новата рубрика на "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • Хумус сапиенс

    Бакхус
    снимки: Shutterstock 13 Май 2015, 13:01

    Къде да намерим вкусен хумус в София - гид, вдъхновен от световния ден на нахутената паста с тахан

    Share Tweet Pin it Share
  • Изгубените и намерени съкровища на Балканите

    Весела Николаева
    02 Юли 2014, 11:45

    Share Tweet Pin it Share
  • Гастрономия на изчезването

    Василена Мирчева
    снимки: Орлин Руевски 22 Юни 2014, 15:01

    Децата са отнесени от "Сатовча", като че ги е отвлякъл Вълшебният свирач, и благите бухти на бабите ги ядат финландците, летуващи в селото. В "Истории за храната и душата" на Тонислав Христов храната е меката възглавница, която заглушава горчивините на живота

    Share Tweet Pin it Share
  • Северът срещу юга в израелска кухня

    Младен Петров, Тел Авив
    снимки: Бени Шарони 22 Юни 2014, 01:28

    Източноевропейските евреи печелят лидерство в политиката, но го губят в кухнята. Едва последните години бележат нова тенденция, според която те може да отвоюват обратно някои от загубените в съперничеството с мизрахи и сефаради територии

    Share Tweet Pin it Share
  • Хранене & време

    Райчо Пожарлиев
    снимки: Shutterstock 22 Юни 2014, 01:08

    "Преходът от количество в качество [в храната] превръща лакомията в апетит." "Щастливото хранене е толкова плътно самозатворено в себе си, че да упреквате някого, че съсредоточено се храни, е все едно да му натяквате, че диша учестено." "В храненето има нещо изначално нечовешко, с неговите природни ритми на глад и ситост. Но човекът го облагородява и в крайна сметка го превръща в източник на пъстро и смислено преживяване на времето, дори в инструмент за неговия контрол." Тези изящни и забавно-интересни мисли са на Райчо Пожарлиев, българският философ, който неотдавна издаде "Философия на храненето"

    Share Tweet Pin it Share
  • С апетит за Средиземно море

    Весела Николаева
    снимки: Кулинарно училище 16 Юни 2014, 11:45

    Борис Тасев и Бояна Рачева са основният екип на кулинарно училище "Амюз Буш" в София. На 12 юни те бяха гост-готвачи в поредната вечеря на "Бакхус" от поредицата "12 вечери на любителите готвачи". Темата, която Боби и Боби (както те самите обичат да се наричат) бяха избрали, бе "Средиземноморско пътешествие".

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »