Места

Деликатесите на Анна (ново място)

Марина Караконова 23 януари 2017, 12:08

След френския и испански деликатесни магазини около Докторската градинка съвсем подходящо включване направи и Гърция. От два дни, на кьошето "Оборище" и "Кракра" работи Anna’s Deli.

Ето една малка разходка - отляво надясно. В отделна стая са вината. С няколко изключения, всички са гръцки. Занапред очакваме по-голямо разнообразие, но това са първите стъпки.
Мазила, кьопоолу, лютеници, горчици, сосове, пастети. Следва централният щанд, в който са сирената, и те са най-силната част от гастро-магазина. Не са само гръцки, а приятен избор между швейцарски, френски, италиански, испански, ирландски.
Гръцките идват от ферма в северозападната част на Гърция, и са една по-сериозна селекция.
Колбаси, салами и наденици в хладилника, нещо любопитно е биволската създърма с пъстърма, заедно със солени рибки и топ хайвери.

На масата по средата в магазина е пълно с неща, много подходящи за подарък. Вместо кутията бонбони, по-добра идея са добре опакованите баклави, халви, сушени плодове и диви гъби. Разбира се, има и маслини, варива, и /предимно/ италианска паста.

В Anna’s Deli ще ви посрещнат мило и вежливо, и е добрият, не само квартален магазин, в който все ще си откриете нещо, с което да зарадвате някой приятелски или собствения си стомах.

Anna’s Deli
понеделник - петък - от 9 до 20
събота - от 9 до 17
неделя е почивен ден
02 843 0315

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK