Места

Нови две - Месарница Butcher

Марина Караконова 02 октомври 2017, 10:53

Когато преди две години месарница Butcher беше отворена, се появиха доста скептични гласове, че едва ли ще оцелее - било заради това, че не продава свинско месо, заради "бутиковия" си вид, или дори заради камерата за зреене на говеждо зад стъкло. И гласовете си имаха своите основания.
Но времето ги опроверга. Магазинът намери заклета клиентела. Това стана благодарение на доброто обслужване, разнообразието от разфасовки /на професионален жаргон - "позиции"/, безупречната хигиена, и разбира се - на прясното месо. Нещо повече: Butcher вече може да се похвали с още две свои места: Butcher 2 и Butcher Grill.

Butcher 2 се намира непосредствено до 1. Тук вече може да намерите и свинско месо, което е в двадесетина разфасовки и много повече колбаси и салами, повечето вносни, и така "номер две" запълва това, което липсваше в "номер едно".
И тук месото е от ферми в Хасково и Петрич. Дизайнът е такъв, че по никакъв начин не може да се съмнявате, че това е магазин Butcher. Отново има открита транжорна, най-ценна с това, че виждате кой и какво месо ви приготвя на момента.
Butcher Grill се намира на мястото на култовия през 80-те "Кравай" /кьошето на "Фритьоф Нансен" и "Патриарх Евтимий"/. Това е място за бърза скара с продуктите от номер едно и две. Тук се предлага малко и съвсем достатъчно меню от кюфтета, бургери, суджуци, сандвичи, пържоли и допълващите ги пържени картофки и салати. Всичко се прави на момента, така че трябва да сте готови за 6-7 минути чакане.

Скептици отново се появиха с дочутата реплика на излизане от Butcher Grill "Ама тези не се ли разраснаха много бързо?". Е, ще видим.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK