Места

Talents, София

Бакхус 15 ноември 2017, 16:29
Ресторант "Таланти" участва в Седмица на ресторантите: Авторска кухня.

гр. София 1142, ул. "Петър Берон" № 9 (в района на НДК)
За резервации: 02 421 90 68
Работно време: 11:00 – 22:00 ч. (понеделник - събота)
http://www.restauranttalents.bg/
https://www.facebook.com/restauranttalents

Вечеря, куверт: 46 лв.


Цената включва консумация по 50 мл. аперитив ракия Културна Отлежала; по 125 мл от вид вино Via Vinera Шардоне & Совиньон Блан и Via Vinera Каберне Совиньон & Сира , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Амюз / Amuse - Скариди поширани в масло и бур бланк сос, фенел, задушена тиква и пудра от ръжен хляб и мастило от сепия
Butter-Poached Shrimp with Beurre Blanc Sause, Fennel, Braised Pumpkin and Squid Ink – Rye Bread Powder

Предястие / Starter - Капучино от гъби, тортелини с плънка от пилешки муселин и пармезан три текстури
Mushroom cappuccino with chicken musseline tortellini and parmesan three textures

Основно ястие / Main course - Задушен свински врат със сладки картофи, еспума от пащърнак, артишок, туйл от зелен лук и спанак
Pork braised neck with sweet potato, Parsnip espuma, artichoke and green onion and spinach tuile

Десерт / Dessert - Мус от бял шоколад, сняг от кафяво масло, спондж от лешници и сорбе от мандарини
White chocolate mousse, brown butter snow, Hazelnut sponge cake and mandarin sorbe


    Вечеря, куверт: 46 лв.

    Амюз / Amuse - Скариди поширани в масло и бур бланк сос, фенел, задушена тиква и пудра от ръжен хляб и мастило от сепия
    Butter-Poached Shrimp with Beurre Blanc Sause, Fennel, Braised Pumpkin and Squid Ink – Rye Bread Powder

    Предястие / Starter - Капучино от гъби, тортелини с плънка от пилешки муселин и пармезан три текстури
    Mushroom cappuccino with chicken musseline tortellini and parmesan three textures

    Основно ястие / Main course - Задушен свински врат със сладки картофи, еспума от пащърнак, артишок, туйл от зелен лук и спанак
    Pork braised neck with sweet potato, Parsnip espuma, artichoke and green onion and spinach tuile

    Десерт / Dessert - Мус от бял шоколад, сняг от кафяво масло, спондж от лешници и сорбе от мандарини
    White chocolate mousse, brown butter snow, Hazelnut sponge cake and mandarin sorbe

    С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK