Места

Сръбска скара "Нушич" (ново място)

Марина Караконова 01 април 2018, 09:55

Колкото обичаме и четем Бранислав Нушич и сръбската литература, толкова почитаме и ядем сръбската скара. Отдавна чакаме подобно място, затова сме щастливи, че най-накрая се появи: закусвалня за сръбска скара.

Тук има плескавици, ущипци, вешалици, кебапчета и суджук, също и доспатска и балканска пъстърва на скара. Сред салатите са паприка у павлаци, картофена, урнебес, печени и люти чушки, а сред готвените ястия - мучкалица, свинско с прясно зеле, сръбски гулаш, и разбира се - тафче на графче.

Приготвя ги майстор Горан Милошевич. Ще видите всичките му награди и грамоти, включително от особено ценената в Сърбия рощилиада в Лесковац.

От 18-годишен се е посветил на това. Живее от 15 години в България. Със свой приятел, българин, отдавна искат да отворят точно такова място, и - ето го - на мястото на бившето Кимбо.

Предимството е, че всичко е пред вас - може да посочите точно от кое искате. Скоро ще има и сръбска бира.

Ами, hvala vam!

Сръбска скара "Нушич", бул. Патриарх Евтимий 14 - всеки ден от 10 до 22 ч.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK