Новини

Първи кулинарен национален конкурс "Отбор на годината"

Бакхус 08 май 2008, 15:27

На 12 май 2008 Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ)., , стана пълноправен член на Световната асоциация на готварските общества (WACS) в рамките на международния конгрес в Дубай.

Правилата на новия конкурса в Пловдив са определени според критерииите на WACS. Отборите, които се състоят от главен готвач, готвач и сладкар ще преминат през два кръга: първият е приготвяне на тристепенно меню по предварително заявени от учасниците рецепти, а вторият и финален, в който ще участват само първите отбори, набрали определен брой точки, предизвикателно е наречен "Черна Кутия".Съставките, с които готвачите ще разполагат, няма да са известни до началото на сътезанието. Отборите ще бъдат оценявани за ефективно използване на ингредиентите, за баланс на менюто, оригиналност и кулинарни умения.

Повече подробности за регламента и участието в конкурса на: http://www.bapc.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK