Новини

Златен медал за Катаржина Естейт на най-престижния конкурс за вино в САЩ

Бакхус 01 юли 2008, 11:28

Contemplations Chardonnay 2006

San Francisco International Wine Competition е най-големият и влиятелен международен винен конкурс в Америка, чието 45- членно жури от световно признати експерти оценява вината чрез сляпа дегустация, която гарантира пълно безпристрастие към състезаващите се вина от целия свят.

Със сребърен медал бе удостоено виното Katarzyna Reserve 2006, което официално ще бъде лансирано на българския пазар в началото на месец септември.

Три бронзови медала попълват престижната колекция на Катаржина Естейт от конкурса в Сан Франциско – червените Question Mark 2006 и Contemplations Triple Red 2006, добре познати на любителите на качествените вина у нас, както и бялото Les Amendiers 2006, нетрадиционен бленд от шардоне и совиньон блан, отлежало в първокачествен френски дъб, което ще бъде на пазара през месец август.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK