Новини

Nestlé открива нов научно-изследователски център в Пекин

Бакхус 03 ноември 2008, 13:07
Изследователският център в Пекин

Основен приоритет на научно-изследователския център ще е безопасността и качеството на храните. Те ще бъдат разглеждани на всеки етап от развитието на продуктите – от избора на съставките до определянето на опаковъчния материал.

Центърът в Пекин ще си сътрудничи с различни китайски университети и изследователски организации. Споделяйки експертни познания, това сътрудничество ще доведе до по-задълбочено научно разбиране на ползите от традиционните китайски съставки, както и за включването им в храните и напитките в биоактивна форма.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK