Новини

Посланикът на САЩ откри Дните на американската кухня в супермаркети "Пикадили"

Бакхус 11 ноември 2008, 11:37
Посланик Нанси Макълдауни и Ути Бъчваров

Една от най-разнообразните кухни в света беше представена лично от посланика на САЩ у нас Нанси Макълдауни, която се включи в приготвянето на популярни американски ястия и показа, че кулинарното изкуство е част от висшата дипломация.
На откриването на дните на Американската кухня в супермаркета в Mall of Sofia присъства и изпълнителния директор на "Пикадили" Александър Чампаревич. Телевизионният водещ Ути Бъчваров асистира на Нейно Превъзходителство Макълдауни в кулинарна демонстрация и заедно приготвиха ястия по известни американски рецепти.
Дните на Американската кухня ще продължат до 29 ноември 2008 г. на територията на всички супермаркети от веригата Пикадили в градовете София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч и Стара Загора. В рамките на гастрономическата фиеста за клиентите на супермаркетите са предвидени дегустации на американски храни и вина. Представени са и типични американски продукти, които са на българския пазар - месо, риби, сосове, снакс и други.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK