Новини

Празник на младото вино Todoroff 2008

Бакхус 25 ноември 2008, 12:09

Лично семейство Тодорови посрещнаха гостите си с хляб и мед. Празника уважиха посланикът на Япония н.пр. г-н Цинехару Такеда и посланикът на Турция н.пр. г-н Мехмет Гючук. Ансамбъл "Българе" се погрижи за създаването на автентична родопска атмосфера. Бяха дегустирани младите вина от новата реколта 2008, сред които и някои съвсем нови сортове от собствените лозови масиви на избата.

Винарска изба Todoroff е специализирана в производството на лимитирани партиди, високо качествени вина. Вината Todoroff са едни от най-награждаваните български вина на международни конкурси. Сред големия брой отличия са златен медали от Mondial de Brussels и в Братислава, медали от Vinalies International, Mundus Vini и др. Вино Todoroff Мавруд беше и първото българско вино в топ 100 най-препоръчвани вина на престижното американско издание Wine & Spirits.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK