Новини

Димитър Димитров беше в българската делегация на Terra Madre

Бакхус 25 ноември 2008, 13:06
Димитър Димитров

Димитър Димитров, който познаваме от "Бай Генчо", "30-те години" и "Отвъд алеята, зад шкафа", беше в българската делегация на Terra Madre, световната среща на традиционните местни храни, организирана в Торино от движението Slow Food. Готвачът, който в момента ръководи кухнята на ресторант "България" в Банско, е и председател на готварския конвивиум на движението за България. В Торино той и екипът му представиха традиционни храни като зелено сирене от с. Черни Вит и смилянски боб и предложиха нов прочит на старата българска кухня.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK