Новини

Димитър Клаклов оглави кухнята на ресторант "Истанбул"

Бакхус 25 ноември 2008, 13:16
Димитър Клаклов

Кариерата му премина през хотел "Белвю" на Златни пясъци, "Егур-егур" на столичната ул. "Шейново" и ориенталския ресторант на хотел "Феста Барсело" в София. Специализирал средиземноморска кухня на Санторини и работил последователно с гърци, арменци и египтяни, сега той си сверява часовника с турските колеги - според думите му - веднъж на всеки два месеца. С две думи, "Истанбул" ще е място, което ще е интересно да се следи.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK