Новини

Така каза Хестън Блументал

Бакхус 27 ноември 2008, 16:10

Наречена The Big Fat Duck Cookbook, тя събира в 500 страници всички авангардни кулинарни техники на Хестън Блументал, собственик и шеф-готвач на заведението и един от най-концептуалните и експериментиращи кулинари в света. Някои от описваните готварски методи са си негови, а други са авторски прочит на техники, създадени от други. С цена от 130 паунда, книгата е съкровище във всеки смисъл на думата. Луксозно издадена, тя съдържа и някои луксозни размисли на Блументал, като например защо е толкова важно да се подчертават звуците, които храните издават, когато ги опитваме.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK