Новини

Започна гласуването за "Ресторант на читателите" 2008

Бакхус 02 декември 2008, 17:29

След обявяването на Вино на годината, наближава кулминацията на друга, по-стара, инициатива на списание "Бакхус" - "Ресторант на годината "Бакхус" - Chivas Regal" 2008.

На 2 декември бе открито и онлайн гласуване, в което читателите да посочат най-добрия според тях ресторант или този, който най-добре отговаря на критериите за качество на храната, избор на вино и напитки, обслужване, обстановка, лична ангажираност и добто съотношение на цена и качество.

Гласувайте за "Ресторант на читателите" тук.

През месец декември 2008 г.ще бъдат селектирани 20-те най-високо оценени ресторанта след годишното им наблюдение и оценка от екипа на списание "Бакхус". Трите най-добри ресторанта за годината ще бъдат номинирани за голямата награда "Ресторант на годината "Бакхус" – Chivas Regal" 2008. Петте най-добре представили се през годината шеф-готвачи ще бъдат номинирани за "Авторска кухня". По три заведения ще бъдат номинирани в категориите "Най-добра селекция на напитките", "Bar&Dinner" и "Дебют".


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK