Новини

Откриха склад-магазин Casavino в София

Бакхус 05 декември 2008, 17:16

Най-новата концепция на българския винен пазар ни представят от Casavino - склад-магазин, където любители на виното и спиртните напитки могат да избират от над 1000 вина от целия свят и 400 вида алкохол. Магазинът предлага преференциални цени при подбор на 6 бутилки вино (миксирани кашони), както и членство в клуб Casavino, чиято програма дава възможност за допълнително спестяване. Името е игра на думи - означава както "дом на виното", така и "каса вино", тъй като идеята е да се насърчават и подпомагат клиентите в покупката на селекция от шест и повече бутилки.
Създателите са помислили как максимално да улеснят купувачите на вино с внимателната и ясна подредба на бутилките по ценови категории и региони, а и консултантите в магазина имат познанията и желанието да отговарят на всички въпроси и да помагат всячески на клиентите в избора им. В Casavino запалените колекционери на вино имат възможност и да съхраняват своите бутилки при най-добри условия.
Casavino се намира на ул. "Дойран" 15, кв. "Бели Брези". На 5 декември от 18 часа жителите на квартала са поканени да открият магазина "до тях" с по чаша вино от предлаганата селекция. Посетителите ще могат да опитат различни вина от асортимента, а всеки регистрирал се в клуба, заедно с първите 6 закупени бутилки ще получи и бутилка вино като подарък.
Скоро ще има и онлайн вариант на магазина на адрес www.casavino.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK