Новини

Българско гурме общество закрива годината с обяд

Бакхус 10 декември 2008, 12:00

То ще бъде под надслов "Изкуството като гурме на сетивата". Всяко ястие от менюто ще бъде представено чрез изразните средства на различни изкуства, представени от авторите на живо.

Сомериерът Таньо Шишков и главният готвач на Arena di Serdika Ивайло Рангелов ще представят петстепенно меню от изискани вина и ястия, придружени от произведения на изкуството.

Всички членове и партньори на българското гурме общество са поканени да участват в благотворителен търг с картини, с приходите от който ще се основе стипендия за абитуриентка от Професионалната гимназия по туризъм "Булпрогрес".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK