Шеф готвачът е сред най-добрите майстори на суши в България, а преди няколко години стана автор и на рекорда за най-дълго суши у нас. Петър Михалчев бе и сред шестимата топ-готвачи, които готвиха на живо по време на тазгодишната церемонията по връчването на наградите в конкурса "Бакхус – Chivas Regal 2008".
Менюто за специалната саке нощ включва:
Змиорка увита в нори и японски омлет
(Unagi tamago yakinori)
Сушено сашими сузуки & саке мисо сос в компанията на 2 парченца ръчно приготвено суши(Кайсеки стил)
(Seared sashimi suzuki & sake miso sauce with kompany-2 pieces hand formed oshi sushi)
Рачешка крем супа
(Kani soup)
Сладолед от червен боб в бамбукова туба
(Mizuyokan in bamboo tube)
Дата: 18 февруари 2009
Начало: 20 часа
Цена: 59 лв.
Телефон за резервации: 988 21 41
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights