С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Сам Сифтън става гурме критик на Ню Йорк Таймс

Бакхус
03 Септември 2009, 13:11
Share Tweet Pin it Share

Неговият предшественик Франк Бруни е човек с митична слава, и тази съдба изглежда неизбежна и за Сам Сифтън. Вестниците вече разпространиха различни варианти на дигизировка, с които той вероятно ще се появява по ресторантите на своите анонимни, съдбовни дегустации.

Сам Сифтън, който е завършил история и литература в "Харвард", вече има известен опит в изданието - след като е работил известно време като редактор в отдела
за култура, той досега беше в секцията за храна и вино на вестника.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Ню Йорк таймс

Реклама »