Българският отбор с участници Йонко Дяков, Мариян Костов и Стоян Пенев спечели злато в екипното представяне, както и 3 златни и 4 бронзови медала на международния кулинарен фестивал Перлата на морето.
Йонко Дяков е главен готвач и собственик на ресторант Акант Руж, избран от екипа на Бакхус за Ресторант на годината 2010. Мариян Костов работи в парк хотел Голден Бийч, Златни пясъци, а Стоян Пенев - в ресторант Капитол, Варна. В екипното ппредставяне се включи и Георги Дяков.
Фестивълът, едно от най-големите кулинарни събития в Средиземноморието, се провежда за пети път на на остров Брач, Република Хърватска, и се организира от Асоциацията на шеф-готвачите от Средиземноморието и Европа (Association of Chefs from Mediterranean and European Regions).
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
12, 59, 01 Юли 2010, 12:59
Отново браво на момчетата,продължавайте да се борите и да се доказвате ежедневно.
08, 41, 22 Май 2010, 08:41
Радваме се ,че в нашият екип - Party DJ`s имаме такъв феномен като Стоян Пенев.
Най-четени статии // за Април
Реклама »