Новини

CASAVINO отваря първия си магазин във Варна

Бакхус 15 септември 2010, 12:38

На 17 септември веригата CASAVINO ще отвори първия си магазин-склад за вино във Варна, на адрес ул. "Иван Вазов" 43. Главни участници в официалното откриване ще бъдат телевизионният водещ Ути Бъчваров и китаристът от ФСБ Иван Лечев.

Магазинът ще отвори врати в 17.30 ч., като първите му клиенти ще имат възможност да опитат от кулинарни фантазии на тема трюфели, лично приготвени от Бъчваров. Той ще влезе и в ролята на сомелиер и лично ще представи 3 вина – българското Дзиндзифките на Дамяница, шампиона от Световното по футбол - южноафриканското Two Oceans и аржентинския фаворит Argento.

Иван Лечев, заедно с Веселин Койчев ще претворят на живо с цигулка и китара усещането от глътка Alamos Cabernet Sauvignon 2007 с дълбок рубинено червеникав цвят.

Виненият празник в CASAVINO Варна ще продължи през целия ден на 17 септември с игри, томболи с награди и дегустации, обещава управителят му Станислав Великов.

Веригата CASAVINO е сред най-бързо развиващите се български марки, като за по-малко от две години отвори четири магазина и планира отварянето на още един в неназован засега български град до края на тази година. Всеки един от кварталните магазини предлага асортимент от близо 1100 вина, както и различни предложения като специална парти-програма за безплатно заемане на чаши за вино, които могат да се върнат неизмити, както и услугата "изпий-или-върни" с възможност за връщане на неизпитите количества вино и алкохол.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK