Новини

Дом Периньон за 1 пени? Само, ако няма по-ниска цена

Бакхус 16 февруари 2011, 18:11
www.uniquewineauctions.com

Британски онлайн магазин за вино изобрети нов начин за продажбата му - чрез аукцион, в който печеливш излиза купувачът, предложил не най-високата, а най-ниската сума. Шансът за изгодна покупка се засилва и от факта, че повечето от предлаганите от Unique Wine Auctions вина всъщност са предимно премуим класа с пазарни цени от над 100 британски паунда. Сред представените изби фигурират предимно френски класики като Шато Латур, Шато Марго и Мутон-Ротшилд, а също и вина от Италия, Испания и Новия свят. Предлагат се и различни видове коняк и уиски.

За участие в нетрационните търгове на сайта www.uniquewineauctions.com е необходима регистрация, която е безплатна. След това потенциалният купувач избира интересуващото го вино, за което е указана както пазарната му цена, така и стойността на единична оферта (обикновено варираща между 1 и 5 паунда). Посочен е и броят възможни оферти до закриването на търга, както и максималната сума, която може да бъде предложена за въпросното вино. Наддаващите могат да назовават суми между 1 пени и 10% от пазарната цена на дадения артикул. Накрая участникът, предложил най-ниската сума, която също така трябва да бъде и единствена по рода си, печели.

В пределите на Обединеното кралство доставката на вината е безплатна, а за останалата част на Европа тя се изчислява индивидуално.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK