Новини

"Маджаров" отбеляза 20 години на пазара

Бакхус 12 май 2011, 01:55
Юлия и Димитър Маджарови с децата им

С непринуден обяд в столичен ресторант, в компанията на журналисти, семейство Маджарови отбелязаха 20-годишния юбилей на едноименната им компания за месни и млечни продукти. Основателят на марката, Димитър Маджаров, както и съпругата му Юлия, споделиха досегашните си достижения и плановете за бъдещето в почти семейната атмосфера на Adi’s cook and book. По време на тристепенното меню, изпълнено с техни сирена и меса, двамата разказаха за развитието на компанията "Димитър Маджаров" от 1991 г. досега, постепенното увеличаване на асортимента й от основен набор колбаси и сирена през 1990-те до над 50 техни разновидности днес, както и териториалното й разширяване - понастоящем продукти с марката "Маджаров" се изнасят за ЕС и Русия.

По думите на Димитър Маджаров, на българския пазар най-купувани остават традиционните му продукти, макар че се наблюдават и тенденции във вкусовете на българите - пример за което е козето сирене, което напоследък е достигнало овчето по популярност. Също така успех има и серията им млечни продукти с намалена масленост. Юлия Маджарова, която отговаря за млечната продукция на компанията, сподели, че вече се разработват и сирена с намалено съдържание на сол и мазнини.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK