Новини

12 месеца. 12 теми. 12 стола

Бакхус 15 септември 2011, 18:28

Дванадесет месеца. Дванадесет актуални теми. И дванадесет личности - утвърдени и тепърва изгряващи - които да внесат нови идеи и насоки в тях. Това е същността на CHIVAS 12 стола - новият авторски проект на един от най-емблематичните производители на скоч уиски в света.

"Кръглата маса" на Chivas Regal ще се провежда всеки месец, започвайки от октомври с дискусия за съвременната архитектура. През следващата половин година ще се обсъждат и теми като реклама, технологии, финанси, журналистика и изкуство.

Изборът на теми и участниците в "Кръглата маса" ще става на сайта www.chivas12.bg, който е и основен форум на инициативата. Там участниците в уеб-дискусията (регистрация може да получи всеки с доказани интереси в съответната област) ще имат възможност да гласуват за водещите шест имена, които да заемат столовете на професионалистите на "Кръглата маса". Останалите шест места ще се заемат от най-активните участници в уеб-платформата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK