Новини

Български изби се представиха в Хонконг

Бакхус 07 ноември 2011, 14:48

Винопроизводители от България за пръв път взеха участие в ежегодното Международно изложение за вино и алкохолни напитки в Хонконг (Hong Kong International Wine and Spirits Fair). В четвъртото издание на изложението, което се проведе между 3 и 5 ноември, взеха участие десет наши изби - "Телиш", "Бургозоне", "Румелия", "Стамболово", Винпромите "Русе", "Свищов" и "Ямбол", пловдивската "Бонидекс", "Пълдин" от Перущица и видинската "Българска лозарска компания".

Виненото изложение в Хонконг се смята за едно от най-значимите събития от този бранш в региона и е в състояние да отвори вратите на азиатския пазар за чуждестранни производители.
В тазгодишното му издание взеха участие близо 1000 изложители от 37 страни, включително и слабо известни на винения свят държави като Грузия, Израел, Латвия и Малта. На фокус беше Италия, като официална страна-партньор.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK