Новини

Българин взе златен медал на Световното първенство по барманство

Бакхус 11 ноември 2011, 17:14

Варненецът Васил Колев получи златен медал в една от категориите на 37-то Световно първенство по барманство. Състезанието, организирано от Международната асоциация на барманите (IBA), се проведе във Варшава, Полша.

Васил Колев стана победител в класическия стил в категорията "Коктейл с шампанско". Това е първата световна титла за България в 21-годишната история на асоциацията. Вторият представител на страната - Тихомир Михайлов от Добрич, зае 9-то място във флеър категорията - типичното за барманите подхвърляне на чаши и бутилки. И двамата вече имат зад гърба си редица български титли.

По-рано тази година Васил за четвърти пореден път стана победител в ежегодното Национално първенство на Българската асоциация на барманите, докато Тихомир за пореден път получи титлата във флеъра, с изпълнение в стил "кукла на конци".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK