Новини

Златен медал за "Панда инвест" на Салон на виното 2011

Бакхус 16 ноември 2011, 18:40
Ивайло Пандов, управител на компанията

Equilibria Cuvee 2010 на сравнително младия винопроизводител "Панда инвест" получи златен медал по време на Салон на виното 2011 г., съобщиха от компанията. Equilibria Cuvee 2010. Виното е купаж от каберне совиньон, мерло и пино ноар и е сред новите попълнения в портфолиото на компанията. Тази година към неговата JAZZ Collection се присъединиха и новите Eclipsia, Enohronia, и Enolla от реколта 2010.

През 2012 г. "Панда инвест" възнамерява да разшири още повече асортимента си от вина, както и да продължи освояването на китайския пазар, на който проби неотдавна. Годишно за Китай Панда инвест планира да изнася около 100 000 бутилки. Интерес от китайска страна определено има - тазгодишният гроздобер на компанията е бил отразен от официалната информационна агенция на азиатската страна, Xinhua, разказаха от компанията.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK