Новини

Квас, хляб, пещ

Бакхус 24 ноември 2011, 13:16

Всеки яде хляб, малцина обаче знаят, как именно да го направят. Този петък и събота (25-26.11) любопитните ще имат възможност да видят и опитат сами. Уроците ще се проведат пред зидана глинено-тухлена пещ в "Кабинка" - място за еко и други интересни прояви в София. Работилниците ще започват в 8.30 с кратки уроци по пещостроене и глиномачкане, след което ще има упражнения в замесването на квасен хляб от пълнозърнесто брашно. Водещите - ландшафните архитекти с кулинарни интереси Мария Станкова и Мартин Микуш - ще споделят своя опит в хлебарството. Уроците ще продължат с изготвянето на пица на жар и печени зеленчуци.

Адрес:
София
ул. Ивац Войвода 9

За записвания:
088 6503058 – Мартин
088 5731132 – Мария
[email protected]

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK