Новини

Започна Chivas Gourmet Salon

Бакхус 29 ноември 2011, 18:13

Между 29 ноември и 2 декември в столичния хотел Radisson SAS ще се състои второто издание на Chivas Gourmet Salon - изложение за елитни храни и напитки. Четиридневното събитие, чийто основен партньор е Перно Рикар България (официален вносител на Chivas Regal), ще привлече редица български изби, като Light Castle, Bulgarian Heritage, Terra Tangra, Strymon и Карабунар, както и испански и италиански вина. Ще има и различни дегустации - на традиционни български сирена и меса като крокмач и биволски деликатеси, на качествено американско говеждо и екзотични морски продукти, а също и на лукзозни тютюневи изделия.

Освен това, всеки ден от салона готвачи от известни ресторанти ще демонстрират наживо уменията си. Сред тях ще бъдат Радослав Йорданов от Shades of Red, Ивайло Рангелов от Le Bouquet, Петър Михалчев от Мияби и Ивайло Петков от Lazy.

На територията на изложението ще има и обособена Gourmet Lunch Zone, където посетителите ще могат да опитат ястия от готвачите Борис Петров, Валери Нешов и Таня Правчанова на преференциални цени.

Chivas Gourmet Salon се провежда в зала Александър, фоайе и лоби бар на хотел Радисън, с работно време от 11.30 до 18.30 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK