Новини

Fun House 'The Clock' замисля артистичен декември

Бакхус 05 декември 2011, 19:42

Столичният ресторант Fun House 'The Clock' от самото си откриване това лято се стреми да допълва менюто и винената си листа с различни интересни събития. Този месец те ще бъдат предимно на артистично-винена тематика.

На 13 декември със специалното участие на вина от колекцията ‘АRS LONGA’ на Домейн Бойар в ресторанта ще бъде открита изложба, озаглавена 'Euphoria'. Тя ще включва творби на Гергана Лалова, Стилияна Узунова, Зора Романска, Елена Гаврилова, Светлана Якова, Живка Маринова и Десислава Денева и ще продължи до 22 декември.

Няколко дни по-късно, на 17 декември между 11.00 и 13.00 ч. Fun House 'The Clock' ще проведе Предколеден винтидж винен базар. Покрай греяното вино, канелени сладки и музика на групата Train Station посетителите ще имат възможност да си купят и интересни вина на български и чуждестранни изби, на добри цени.

Поредицата от предпразнични събития ще завърши чак след празниците - на 19 януари 2012 г., с винена вечеря. Тя ще включва премиера на специална селекция от най-добрите вина на Домейн Бойар, заедно със четиристепенно меню, изготвено от главния готвач на ресторанта, Тони Драгиев. Кувертите са на стойност 40 лв.

За повече информация:
FUN HOUSE 'THE CLOCK'
ул. Цар Асен, 81 София
Тел. 0888 309090
www.funhousestyle.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK