С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Започва Седмица на ресторантите на БАКХУС - Авторска КУХНЯ

Бакхус
12 Септември 2012, 15:42
Share Tweet Pin it Share

Седмица на ресторантите на БАКХУС е инициатива, чиято цел е ценителите на добрите храна и напитки да разширят своята гурме и винена култура. Четвъртото издание на събитието обхваща ресторанти, които са привлекли вниманието на екипа на списанието, били са прегледани като нови ресторанти, попаднали са в тематичните селекции на списанието, или са присъствали в таблицата "Ресторантите на Бакхус" през годината.
Всеки от ресторантите е подготвил свое авторско меню (обедно и/или вечерно), което може да опитате в съчетание с класни напитки, на специална промоционална цена за куверт. Препоръчително е да направите предварителна резервация, като се свържете директно с ресторанта на посочените от него телефони за контакт.

Моля, запознайте се със списъка на ресторантите, както с избите и вносителите на напитки, които участват в инициативата.

РЕСТОРАНТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЦЕНА ВИД КУХНЯ ГРАД
La Terrazza di Serdica Вечерно 39 интернационална София
Асеневци Вечерно 40 интернационална Велико Търново
RED CANAPÉ Обедно&Вечерно 39.99/39.99 интернационална Варна
Te Quiero Обедно&Вечерно 40 испанска София
The Papa At City Обедно&Вечерно 35/40 италианска София
Shades of Red Обедно&Вечерно 40 интернационална София
Salini Вечерно 38 италианска Бургас

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Как пък съм я изпуснал гурме-седмицата?

    http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ

    !
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    09, 08, 31 Март 2013, 09:08

    жалко за това списание. липсва ми

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    !
  • Profile preview
    Dragoslava
    17, 58, 14 Ноември 2012, 17:58

    Вече се състоя.

    !

Реклама »