С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Да поговорим за вино и храна на второто издание на WiFo

Бакхус
12 Март 2014, 13:14
Share Tweet Pin it Share

Ако парафразираме Мадона, храната, а не толкова музиката, е онова, което обединява буржоата и бунтовника. Затова поканата на издателство "Гурме" и РОЙ Комюникейшън - домакини на форума WiFo, е кратка и убедителна: да поговорим за вино и храна!

На второто издание на WiFo ще се говори за това как храната и виното, които консумираме, се отпечатват в нашето ДНК, как те са неизменни централни фигури в киното или пък те превръщат в кулинарен турист. Ще научите, че в България може да се прави страхотен шоколад и как готвенето от страст, споделена в блог, става професия.

През целия ден участниците в събитие ще могат не само да чуят лекторите, но и да разговарят с тях.

Целта е WiFo да се превърне в неотменна част от живота на тази общност от хора, които не просто консумират, а знаят колко важни за доброто състояние на тялото и духа са храната и виното. Защото те са изключителна част от нашия живот, от икономиката на всяка държава, от традициите и културата на всеки народ.


Форумът ще се проведе на 12 април от 11.00 ч. в сградата на Софарма бизнес тауърс.

Подробна информация за форума може да намерите на wifo.bg

Share Tweet Pin it Share

Реклама »