Популярни тенденции в храната през 2014
През 2013 станахме свидетели на истерията, която успя да предизвика кроната - комбинация от кроасан и донът. Последваха всякакви нездрави хибриди. Вместо да отшуми така, както се появи, инфантилната тенденция продължава и през настоящата година. Популярният блог Foodbeast изпада във възторг от налудничавите експерименти, които са завладели масовата храна.
Почетно място в класацията на идиотските предложения заема гофретата с пълнеж от пържени яйца и бекон. Пред нея се нарежда сладкиш, който ще хвърли във възторг хлапетата в предучилищна възраст и ще предизвика повдигане на веждите у всички останали: мултиплексна пуканкова торта - пуканките се объркват със сироп, захарни бонбони, натрошени десертчета и всичко останало, което се продава на витрините на мултиплексите.
Доминик Ансъл, авторът на кроната, тази година лансира шотчета за мляко от бисквитено тесто. И ако това не е достатъчно инфантилно - върхът на класацията се заема от кифлата със сладолед и захарни бонбони, които оцветяват пълнежа в ярки, нехарактерни за храната цветове.