Новини

Космически запивки

Росица Илиева 18 март 2015, 12:28

"Ресторант на читателите" е специалното отличие на списание "Бакхус", което ще бъде връчено на тазгодишната фантастична церемония с гала вечеря. Това е изборът на нашите читатели за любим ресторант, гласът, който ще затвори устата на глада веднъж и завинаги в един конкретен момент след 19 ч. на 31 март, 2015г. 

В категорията се състезават всички, номинирани  в останалите категории, ресторанти: "Преди 10"; L'instant; Lazy; Chef's; "Хеброс", хотел "Хеброс", Пловдив; Shades of Red, хотел "Гранд Хотел София"; Sage; L'etranger; Atelier; DiWine; Rosé, Бургас; "Таланти"; "Щастливото прасе"; Grape Central; 33 гастронавта; Амброзия, хотел Premier Luxury Mountain Resort, Банско; "Мармо" и "Клуб на архитекта".

(Разполагаме със снимков материал от атмосферата в техния микрокосмос.)

Предпочитанията на читателите ще бъдат отразени внимателно и изборът им ще бъде богато възнаграден. Всеки галактически стопаджия е поканен да гласува онлайн, според личните си критерии и съвест, на www.bacchus.bg/top/#nominations.

Стъпка по стъпка за човечеството това значи, че първо кликваме върху "Ресторант на читателите", после от менюто вдясно избираме любимия ни от 18-е претендента в орбитите на България, натискаме "гласуване" и готово, на борда сме.

Обратното броене за читателите започва, веднага щом гласуват, защото един от тях... 10, 9, 8... Ще бъде обявен за победител в седмицата, когато станат известни и останалите наградени. 6, 5... Четири бутилки, осигурени от "Авенди", ще кацнат в ръцете му, за да го изстрелят във вселена от удоволствия с коняк Hennessy Fine de Cognac, води Acqua Panna&S.Pellegrino и шампанско Veuve Clicquot… След три, две, едно, пълна мощност на гласуването сега, старт.

www.bacchus.bg/top/#nominations

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK