Новини

Сложи-масичка

Тамара Вълчева 17 декември 2015, 10:14

И най-доброто приложение за организиране на времето и покупките не може да помогне в реалния свят, когато се налага да оцелеем в магазините преди празници. Предколедно искаме три неща: да приготвим коледни ястия, да купим подходящите подаръци и да намерим точната кауза, която да подкрепим с благотоврителност, без да имаме усешането за напразно хвърлени усилия. Времето понякога не стига дори за едно от желанията ни, а още по-трудно и за трите. С тази цел и онлайн платформата за фермерски продукти farmhopping предлага нова услуга, която е комбинирана с дарителска кампания в подкрепа на сдружение "Деца с онкохематологични заболявания" и готови подбрани продукти теамтично за празниците.

На сайта им има избор от различни коледни кутии: «Пожелание за здраве» - селекция от екологично чисти продукти,  които подсилват имунната система, «Вино за ценители» - седем подбрани български вина и рецепта за коледна сангрия, «Хубави мезета за хубаво вино» - селекция от български вина и подходящите за тях мезета, «Пълно меню за Бъдни вечер» - рецепти за седем ястия за Бъдни вечер от най-харесваните български кулинарни блогъри заедно с всички продукти, необходими за приготвянето им «Коледна вечеря с пуйка или със свинско» - рецепти и абсолютно всички продукти, необходими за приготвянето им. Доставките до посочен адрес са на три дати: 21, 22 или 23 декември.

Освен, че ни улесняват да не пазаруваме в предпразничната блъсканица, от екипа на Farmhopping обещават и да отделя за каузата суми между 5 и 20 лв. от всяка една закупена от коледна кутия. Благотворителната инициатива ще набира средства за изграждането на първия в България Център за възстановяване и работа с деца с онкохематологични заболявания, който ще е в село Опицвет. Целта му е да се ползва от деца и техните родители за възстановяване по време и след химиотерапия.

Повече за кампанията и самите кутии на:
farmhopping.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK