Новини

Седмица на авторската кухня, 17-23 октомври: Десерти

Бакхус 12 октомври 2016, 16:27
Представяме ви десертите на всички ресторанти, включили се в "Седмица на авторската кухня" на Бакхус от 17 до 23 октомври.

Разгледайте предложенията и се обадете директно в ресторанта, за да запазите своето място.

Ресторант 106

Десерт:
Домашен пай с круши и Маскарпоне

Вижте цялото меню ТУК

За резервации:
02/805 89 40
02/805 84 44
Bar & Restaurant "Barillon 1909"
"Седмица на Авторската кухня" - 17-23 Октомври

Десерт
Есенен тиквен чийз кейк с лешници, годжи бери, нежен мус от смокини и желирана ремулата и пистачо.

Вижте цялото меню ТУК

За резервации:
02 905 13 13
Come Prima
"Седмица на Авторската кухня" - 17-23 Октомври

Десерт: Чийзкейк с тиква.

Вижте цялото меню ТУК

За резервации:
0749 8888
Ресторант "Космос"
"Седмица на Авторската кухня" - 17-23 Октомври

Десерт
Десерт "Юпитер" - карамел, ванилия, крем дърво дъб, шипки, сушени кайсии, коняк, сладолед от кайсиеви костилки, кръмб шоколад

Вижте цялото меню ТУК

За резервации:
0888 200 700
Ла Прима Остерия
"Седмица на Авторската кухня" - 17-23 Октомври

Десерт
Шоколадов Тарт с фин маскарпонов крем.

Вижте цялото меню ТУК

За резервации:
0885 885 720
Ресторант "Таланти"
"Седмица на Авторската кухня" - 17-23 Октомври

Десерт
Парфе от бял шоколад с компот от манго и пистачо туйл

Вижте цялото меню ТУК

За резервации:
02 421 90 68
Ресторант ZEST
"Седмица на Авторската кухня" - 17-23 Октомври

Десерт
Домашен орехов чийз кейк с горски плодове и топка сладолед.

Вижте цялото меню ТУК

За резервации:
02 445 80 30


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK