Новини

Enjoy 22 български изби

Бакхус 19 април 2017, 15:38

Пролетният базар на виното EnjoyWine 2017 този уикенд е един идеален повод и начин да запазим доброто празнично настроение. На 22 и 23 април в залите на ресторант "България" организаторите от Enjoywine са подготвили много богата програма включваща разнообразие от българско вино, бразилски ритми, забавни игри, кратки уроци по винолюбие, народни песни и малък дегустационен пир с вина от български сортове.

22 български изби от всички региони на страната ще представят своите продукти.

Те са "Марян", "Драгомир", "Боровица", "Загрей", "Вила Мелник", "Вила Винифера", "Трастена", "Малката звезда", "Присое", "Братанови", "Салла естейт", "Рупел", "Орбелус", "Вила Юстина", "Шато Копса", "Орбелия", "Карабунар", "Старо Оряхово", "Манастира", "Сирона", "Нисово" и "Виа Верде".

Изложението ще е отворено и през двата дни от 11 до 21 часа. Входът е напълно свободен, тоест от вас е необходимо да донесете само добро настроение и присъщите на всеки виноценител любознателност и откривателски дух.

- 22 април, на всеки четен час, начало 12 ч.: Обучение за начинаещи: "Първи стъпки в дегустацията на вино"
-
22 април, на всеки нечетен час, начало 13 ч.:
Забавни игри: "Настройте своя вкус"
-
22 април, от 17 ч.:
Коктейл с вино
- 22 април, 12 – 14 ч.:
Народни песни в изпълнение на фолклорна група "Ведрица" с ръководител Йорданка Гиздова, бивша солистка на Мистериите на българските гласове, и детска фолклорна група "Усмивка"
-
22 април, 17.30 – 19.30 ч.:
Музика на живо: Бразилски ритми в изпълнение на бразилеца Dih. Ramos
-
22 април, 18 ч. – тематична дегустация "Българските сортове"
- 23 април, 19 ч.:
Обявяване на наградите за най-красиво аранжиран щанд

Пълната програма на изложението можете да видите тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK