Новини

Игра с огъня

Бакхус 04 юли 2017, 17:21

Лято е, а това означава само едно - време е за дълги вечери навън с приятели и готвене на открито. А когато става дума за готвене на открито, няма нищо по-хубаво от това, да разполагаме с качествено барбекю, на което можем да се доверим, че храната ни ще бъде приготвена по точния начин. Едно от най-добрите нови предложения в тази насока са барбекютата OFYR.

OFYR може да се опише като кухня на открито, топъл лагерен огън или само с една дума – изкуство. Кръглата и конусовидна форма на OFYR сближава хората чрез топлина, изящество и невероятна храна.

Въпреки, че OFYR е доста прост и прилича на скулптура с изчистените си линии, технологията вложена в него със сигурност не е. Стоманената сплав, от която е изградена основата на OFYR, е известна като Кортенова и осигурява формирането на патина, което я прави изключително устойчива на метеорологичните условия и предпазва стоманата от корозия. Това означава, че OFYR може да бъде оставян навън във всякакви условия. Плочата за готвене се накланя леко навътре при нагряване, което кара мазнината да пада директно в огъня.

Огнището, във формата на купа, заедно с металната плоча отгоре, са комбинация, която позволява готвене на много различни температури (до 300⁰C по ръба от страната на огъня), благодарение на перфектното разпределение на температурата. Това означава, че можете да приготвите перфектно изпържени яйца, докато готвите месо, което се топи в устата, на бавен огън или да използвате OFYR, за да изпечете кестени, докато се топлите. Едно бързо забърсване с влажна кърпа е единственото почистване, което е необходимо.

Независимо дали обичате да готвите на открито или търсите нов начин да забавлявате гостите си за вечеря това лято, OFYR е изцяло нов начин да опитомите огъня, докато готвите. Повече информация можете да намерите на www.outdoorcooking.bg.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK