Новини

В главната роля: Покривката (снимки)

Снимки: Blue Birds 19 юли 2017, 14:36
Виктория Манганиело, художник, педагог и продуцент. Тя създава картини и инсталации чрез предене, обагряне и тъкане на свои платна със синтетични и естествени бои, памук, коприна и други смесени техники. Проучвайки теми като времето, пространството и историята чрез абстрактни изображения, нейните картини и инсталации се стремят физически да контролират и манипулират пространството. Платната й са създадени на ръчен стан и всеки милиметър от материала, използван за оформянето на тези картини и инсталации, преминава през пръстите й. Работата й често се фокусира върху мистериозните и вдъхновяващи резултати от сътрудничеството и връзките между хора и материали.

Може да прочетете цялата статия тук.
Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук. Може да прочетете цялата статия тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK