Новини

Ново място: The View

Александър Джурджин 26 юли 2017, 17:13

Откакто започна строежът на трите кули на "Милениум център", бяхме в очакване да разберем какви ресторанти ще отворят на последните етажи на сградите. Засега само едната кула е завършена и от съвсем скоро там се помещава ресторант The View. Името му говори достатъчно добре за основния акцент на заведението - страхотните панорамни гледки към цяла София от 24-ия етаж. От момента, в който прекрачите прага, неминуемо ще прекарате няколко минути в съзерцание на града, след това вече може да обърнете внимание на обстановката, която има приятно изчистен и модерен стил.

Засега основната функция на The View е като луксозен стол, в който има топли витрини и голям избор от обедно меню, което се променя всеки ден. Предлагат се няколко вида салати (гръцка салата - 2.69 лв.), няколко супи (таратор - 1.19 лв.), постни и месни ястия, включително риба (пълнени чушки - 3.89 лв, лаврак на плоча с гриловани зеленчуци - 13.59 лв.), десерти и свежи плодове (диня - 1.39 лв.). Заведението е на самообслужване.

От началото на тази седмица ресторантът започва да работи и вечер, като менюто няма специален фокус и е основно средиземноморско с азиатски намигвания. Може да избирате между салати, предястия, хамбургери, паста, пица, риба, месо и десерти, като любопитно предложение е пилешкият дюнер (8.00 лв.). Винената листа все още е доста оскъдна, като предлага избор от няколко български изби, френско и италианско вино. Тристепенно меню за двама с вино може да достигне 100 лв.

Ресторантът може да се запази и за събития, а капацитетът е до 350 души за коктейли, 176 души за вечери и допълнителни 125 места на откритите тераси. Като добавим гледките и локацията, The View ще внесе глътка свеж въздух в избора за помещения за събития в София.

Ресторантът се намира на 24-ти етаж на бизнес сградата на "Милениум център", бул. Витоша 89Б, входът откъм бул. "Пенчо Славейков". Сградата разполага с 5 етажа платени подземни паркинги.

Работно време:
Всеки делничен ден 7:30 – 23:30ч.
Всеки уикенд 11:00 – 23:30ч.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK