Броеве

Брой 159: Ферментация

Бакхус 10 ноември 2017, 15:58
Новият брой на "Бакхус" е вече тук. Този път говорим за ферментациите. Вижте още какво ви очаква в страниците на нашето списание:

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
История, култура, химия и биология... или как ферментациите променят живота ни.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Кои са добрите герои на добрите бактерии и техните рецепти. Разговор с майстор-пивоварят Здравко Беджев за домашната бира и изобщо за бирата.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Когато говорим за цивилизация се сещаме за Япония, а когато става дума ферментация, разбираме защо.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Представяме ви най-добрият барман на България за 2017 г. Димитър Петровски, неговите мисли за балканските вкусове и три авторски сезонни коктейла.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Продължихме да пътуваме и стигнахме до Елзас, където извървяхме един от най-живописните винени пътища на Франция.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK