С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Северозападна България с Жоро от Томеко

Бакхус
08 Януари 2018, 13:17
Share Tweet Pin it Share
    Вечерята продължи с рибното ястие - пържен сом с марината от чесън и магданоз, което беше поднесено с чаша бяло вино SOLENA 2013, Borovitza, Danube plain, Vidin region, Bulgaria, Chardonnay 50%,Sauvignon blanc 40%,Sauvignon gris 10%.
15/23 снимки в галерията Вечерята продължи с рибното ястие - пържен сом с марината от чесън и магданоз, което беше поднесено с чаша бяло вино SOLENA 2013, Borovitza, Danube plain, Vidin region, Bulgaria, Chardonnay 50%,Sauvignon blanc 40%,Sauvignon gris 10%.

Реклама »