С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Северозападна България с Жоро от Томеко

Бакхус
08 Януари 2018, 13:17
Share Tweet Pin it Share
    Без Георги Георгиев българската кулинарна сцена нямаше да е същата. Преди 18 години, заедно с партньора му Илиян Илиев, основават фирма "Томеко", която предоставя висококачествено професионално кухненско оборудване и цялостни решения за ресторанти, барове и хотели. Георги е меломан, експериментатор, има невероятна енергия и чар и обича хубавите и вкусни неща в живота, той пренесе традиционните крайдунавски рецепти при нас и приготви шест-степенно меню, комбиниращо богатия дух на Северозападна България.
2/23 снимки в галерията Без Георги Георгиев българската кулинарна сцена нямаше да е същата. Преди 18 години, заедно с партньора му Илиян Илиев, основават фирма "Томеко", която предоставя висококачествено професионално кухненско оборудване и цялостни решения за ресторанти, барове и хотели. Георги е меломан, експериментатор, има невероятна енергия и чар и обича хубавите и вкусни неща в живота, той пренесе традиционните крайдунавски рецепти при нас и приготви шест-степенно меню, комбиниращо богатия дух на Северозападна България.

Реклама »